Dit zeggen anderen

{

Het afscheid van mijn man had niet mooier kunnen verlopen dan dat ik in overleg met Sandra heb kunnen realiseren.

Wij wilden geen kerkdienst maar wel een spirituele ceremonie met eigentijdse muziek, een korte overdenking en herinneringen van de kinderen. In alle rust heb ik alles met Sandra kunnen doorspreken en is het uiteindelijk een afscheid geworden waar ik met heel veel dankbaarheid op terugkijk.

Het is intens verdrietig dit te moeten regelen maar als u het afscheid van uw geliefde geheel naar uw wensen samen kunt vormgeven, is dat een grote troost.

Mevr. van Wingerden

 

{

Sandra heeft ons begeleid bij het afscheid van onze moeder. Naast haar kennis en deskundigheid op het vlak van uitvaartbegeleiding heeft zij ons enorm geholpen door haar warmte en vriendelijkheid. Sandra weet richting te geven en benoemt op een plezierige manier de verdrietige en soms zware keuzes die moeten worden gemaakt. Dit gaf ons de steun maar ook de ruimte die wij in deze moeilijke tijd nodig hadden. Zij was verhelderend, bood troost en wist op professionele maar zeker ook zeer persoonlijke wijze in samenspraak met ons de uitvaartdienst vorm te geven. Hierbij viel mij vooral haar bijzondere talent op de kerkelijke en niet-kerkelijke rituelen naadloos en als vanzelfsprekend met elkaar te combineren. Zo ontstond een uitvaartdienst met een kerkelijk karakter zoals onze moeder dit voor ogen had maar waar ook wij ons, als niet-kerkelijken, volledig in herkenden. Sandra toont respect, heeft veel gevoel voor humor en weet in onvoorziene situaties fantastisch te improviseren. Door haar authentieke optreden weet zij mensen te verbinden. Zij werkt duidelijk met en vanuit haar hart. Kortom een geweldige vrouw waar je onvoorwaardelijk op kunt vertrouwen!

Familie Grootveld

{

Onze dank voor het verzorgen van de mooie afscheidsdienst van mijn man, onze vader, schoonvader en opa. We hebben een mooie en goede herinnering aan het afscheid, alles paste bij elkaar, van begin tot einde. We hebben ook veel fijne reacties gekregen, van ontroerend tot indrukwekkend. Het heeft ons goed gedaan dat we op deze manier afscheid konden nemen. Dit is ons een grote troost.

Familie van Waaij

{

Hartelijk bedankt voor de warme en betrokken begeleiding rondom het sterven van Joop

Jij verzorgde op een zeer persoonlijke manier de ontmoetingsdienst waarin wij als gezin en genodigden op een bijzondere warme manier afscheid van Joop konden nemen.

Jij creëerde een intieme sfeer, waarin Joop zijn muziek centraal stond. Ik was zeer onder de indruk, hoe jij op een natuurlijke manier de kleinkinderen betrok bij het afscheid van hun opa.

Dankjewel Sandra, voor de mooi dienst met mooie herinneringen waarin wij met liefde afscheid hebben kunnen nemen van mijn man, onze vader en trotse opa.

Coby Bosker-Uuldriks & familie

{

Jouw aanwezigheid voelde voor mij alsof er een engel uit de hemel was neergedaald. Zonder overdrijven.

Mirella

Onze Viering ster